Top

Hoe werkt het?

FAQ - De meest gestelde vragen over onze producten:


HOE WERKT HET? PERIOTHERAPY!
Je kunt de producten van PerioTherapy op 2 manieren gebruiken, afhankelijk van de conditie van je tandvlees. Voor het behoud van gezond tandvlees gebruik je de basic methode. Voor het herstellen of genezen van ontstoken tandvlees gebruik je de advanced methode. De formule van PerioTherapy is zó samengesteld dat je met twee keer poetsen en spoelen per dag al optimale resultaten bereikt.


Basic methode: Stap 1 t/m 4
1. Eerst goed flossen, stoken en ragen. Gebruik daarvoor dit setje. Inspecteer het gebit met een mondspiegeltje. Wanneer je last hebt van tandsteen kun je dit veilig verwijderen met de plastic tandsteenkrabber van Dentek

2.Poets je tanden
Poets je tanden 2 minuten lang met PerioTherapy tandpasta. Poets daarbij met een superzachte tandenborstel en spoel niet met water.

3. Spoelen met PerioTherapy mondwater 
Doe een beetje PerioTherapy mondwater in het bijgeleverde maatbekertje en vul het voor de helft. Spoel 60 seconden lang. Voor het beste effect is het raadzaam om ook nog 30 seconden goed te gorgelen achter in je keel.

4. Masseer het tandvlees met deze Gum massager. Hiermee bevorder je de bloedsomloop en houd je het tandvlees in optimale conditie.

Volg stap 1/4 minimaal 2 keer per dag om je tanden en tandvlees in optimale conditie te houden.


Advanced methode: Stap 5 t/m 6
Wanneer je last hebt van ontstoken, opgezwollen of bloedend tandvlees volg dan ook de stappen 5 en 6.

De "advanced step" is voor hen die last hebben van ontstoken of bloedend tandvlees of voor hen die zeker willen weten dat zijn of haar gebit en tandvlees de allerbeste behandeling krijgt. Rond eerst stap 1 tot en met 4 af.

5: Gebruik een plastic bitje en vul deze voor een kwart met een PerioTherapy tandgel. Een monosyringe kan je helpen de tandpasta netjes in het bitje aan te brengen.

6: Zet de bitjes op je onder- en bovenkaak en laat de tandgel 5/10 minuten goed intrekken. Normaal gesproken is het voldoende dit zo'n 3 keer per week te herhalen. Als de tijd is verstreken spoel je mond dan niet direct schoon met water, maar met PerioTherapy mouthwash.
PerioTherapy Kit
Nieuw 8% Korting

PerioTherapy Kit

€ 30,00 € 27,50
PerioTherapy Mondwater
Nieuw

PerioTherapy Mondwater

€ 15,00