Top

PerioTherapy Mondwater

Nieuw
 • PerioTherapy Mondwater
rating 5
(5 / 3 Reviews)
15,00Helpt bij bloedend, ontstoken of gezwollen tandvlees
Werkt helend, genezend en verzachtend voor beschadigd tandweefsel
Ook tegen aften, zweren en slechte adem
Het beste te gebruiken in combinatie met PerioTherapy tandpasta

Wat is PerioTherapy mondwater?
Periotherapy is één van de meest doeltreffende mondspoelingen tegen ontstoken tandvlees ter wereld. PerioTherapy mondwater bestrijdt tandvleesproblemen door middel van het aanbrengen van een hoge dosis zuurstof in de mond, versterkt met de genezende ingrediënten CPC, zinkgluconaat en xylitol. 

Hoe werkt PerioTherapy?
Bacteriën bestrijden met actief zuurstof is een unieke technologie dat steeds vaker wordt toegepast in onder andere ziekenhuizen. Anäerobe micro-organismen, die verantwoordelijk zijn voor de aantasting van het tandvlees, kunnen alléén overleven in de droge en zuurstofarme gebieden van de mondholte (zoals bijvoorbeeld tussen de randjes van het tandvlees).

Door het gebit te confronteren met de actieve zuurstofmoleculen van PerioTherapy, sterven anäerobe bacteriën direct af, waardoor ze geen schade meer kunnen aanrichten. Daarbij hebben de bestanddelen CPC, xylitol en zink een verzachtende en genezende werking op het tandvlees.
Wat is er zo bijzonder aan PerioTherapy mondwater ten opzichte van andere spoelingen? 
PerioTherapy mondwater is uniek, omdat het ontstoken tandvlees geneest, maar géén agressieve ingrediënten bevat, zoals de meeste commerciële mondwaters wél hebben. 

 • Zo'n 3 tot 5 uur lang gaat CPC de strijd aan tegen gramnegatieve bacteriën en schimmels die ontstekingen, slechte adem en andere mondproblemen veroorzaken. 
 • CPC bestaat uit positief geladen moleculen die de negatief geladen deeltjes van bacteriën doden en neutraliseren. Je kunt het vergelijken met het doorboren van een waterballon. Als CPC zich eenmaal heeft geperforeerd zal de waterballon gaan lekken en zijn vorm verliezen.
 • CPC kan over een langere termijn veilig worden gebruikt. Het is niet alleen zeer geschikt voor het bestrijden van gingivitis, tegelijkertijd helpt het een slechte adem en gaatjes voorkomen.
 • Een ander voordeel van CPC is dat het ervoor zorgt dat grote concentraties met bacteriën zich niet verder kunnen uitbreiden. Daarnaast voorkomt CPC dat tandplak zich kan hechten aan de tanden.
 • Doorsnee mondwaters bevatten bijtende bestanddelen zoals sodium lauryl sulfaat, alcohol, chloorhexidine, triclosan of peroxide. Deze stoffen drogen de mond uit, verkleuren tanden of veroorzaken kleine wondjes in de slijmvliezen.
 • Periotherapy daarentegen vermindert bloedend tandvlees, gingivitis, plaque, tandsteen en natuurlijk stinkende adem
 • PerioTherapy bevat geen kleurstoffen, alcohol of andere vervelende bestanddelen.


Gebruiksaanwijzing
1: Poets de tanden met PerioTherapy Toothpaste en een zachte tandenborstel
2: Spoel daarna 2 minuten lang met PerioTherapy mondwater
3: Bestrijdt ook de bacteriën in de keel door nog eens 30 seconden lang gorgelen achter in de keel, terwijl je je tong uitsteekt. 
4: Graag uitspugen en niet naspoelen met water. 
Voor een optimaal effect:

5: Vul een mouthtray voor een kwart met Periotherapy tandpasta en laat het 5/10 minuten op je gebit en tandvlees inwerken. 
6: Rager en floss met de producten van Dentek
7. Masseer je tandvlees met de GUM massager van Dentek.
8. Kauw overdag zoveel mogelijk op Kaux xylitol kauwgom en poets je tong met een Orabrush en enzymatische gel.
9. Gebruik één keer per week een mondspiegeltje en bekijk waar zich het tandsteen bevindt. Met de kunststof scaler van Dentek kun je op een veilige manier tandsteen verwijderen. 

Extra Productinformatie:
 • Actief zuurstof op basis van sodium chlorite bestrijdt bacteriën en slechte adem, wordt ook in ziekenhuizen toegepast.
 • Zink is antibacterieel en herstellend
 • Q10 geeft beschadigde cellen nieuwe energie zodat het snel geneest.
 • Xylitol voorkomt dat plak en tandsteen zich kunnen hechten aan de tanden
 • Ook tegen gevoelige tanden en geïrriteerde mondweefsels 
 • Klinisch bewezen formule - Lichte mintsmaak - Alcoholvrij
 • No messy mixing - Geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen - Veilig voor diabetici 
 • Wanneer tandvleesproblemen niet overgaan, bezoek dan een tandarts

Ingrediënten PerioTherapy mondwater
Purified Water (Aqua), cetylpyridiniumchloride, PeriO2 (proprietary stabilized Oxychlor compounds), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Bicarbonate, Zinc Gluconate (ZincRx), Citric Acid, Flavor, Limonene, Sodium Benzoate, inhoud 500ML. 

Bevat géén Alcohol, saccharine, chloorhexidine of Sodium Lauryl Sulfate
Reviews (3)
rating 5 (5 / 3 Reviews)

Gergonia (11-09-2017) rating 5 Heel fijne spoeling om mijn problemen tegen ontstoken tandvlees tegen te gaan. Getipt door mijn vriendin die het weer van haar tandarts heeft meegekregen om te proberen. De tandpasta is ook fijn, zachte niet-agressief en daardoor heel vriendelijk voor mijn toch al geïrriteerde mond.

Kelly M (03-06-2015) rating 5 zachte niet prikkende spoeling, perfect voor mijn nogal gevoelige tandvlees

Erik Roersm. (27-05-2015) rating 5 Perfecte spoeling tegen geirriteerde weefsels, tandvlees binnen enkele dagen weer hersteld. verzenden duurde helaas wel een dag langer

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over