Top

PerioTherapy Tandpasta

  • PerioTherapy Tandpasta
rating 5
(4.3 / 4 Reviews)
15,00


PerioTherapy tandpasta


✔️ Werkt zeer effectief tegen ontstoken of opgezwollen tandvlees
✔️ Op werkdagen vóór 19 uur besteld, morgen in huis
✔️ 2 tubes voor 25€
✔️ Het beste te gebruiken in combinatie met PerioTherapy mondwater 


Wat is PerioTherapy tandpasta?
Periotherapy is één van de meest doeltreffende tandpasta's tegen ontstoken tandvlees ter wereld. PerioTherapy tandgel bestrijdt tandvleesproblemen door middel van het aanbrengen van een hoge dosis zuurstof in de mond, versterkt met de genezende ingrediënten Q10, aloë vera, tea tree olie en zink.Hoe werkt PerioTherapy?

Anäerobe bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de aantasting van het tandvlees, kunnen alléén overleven in de droge en zuurstofarme gebieden van de mondholte (zoals bijvoorbeeld tussen in randjes van het tandvlees). Door het gebit te confronteren met de actieve zuurstofmoleculen van PerioTherapy, sterven anäerobe bacteriën DIRECT af waardoor ze geen schade meer kunnen aanrichten! Daarbij hebben de bestanddelen aloë vera, tea tree olie en zink een verzachtende en genezende werking op het tandvlees.Gebruiksaanwijzing

1: Poets je tanden minimaal 2 minuten lang met Periotherapy tandpasta.
2: Vul vervolgens een mouthtray voor een kwart met dezelfde tandpasta en laat het 5/10 minuten op je gebit en tandvlees inwerken.
3: Nu kun je de bitjes uitdoen en de tandgel graag uitspugen
4: Uiteindelijk 2 minuten lang spoelen met PerioTherapy mondspoeling (liever niet met water).Wat is er zo bijzonder aan PerioTherapy tandpasta ten opzichte van andere tandpasta's?
Bijna alle commerciële tandpasta's bevatten schurende en irriterende ingrediënten zoals sodium lauryl sulfaat, alcohol, menthol en carboxymethylcellulose. Fabrikanten gebruiken dit voor een schuimend effect. Maar pas op. Sodium lauryl sulfaat kan vanwege haar agressieve werking juist aften, ontstoken tandvlees en mondzweren veroorzaken. Alcohol en menthol verdrogen de mond, waardoor bacteriën vrij spel hebben. PerioTherapy bestaat daarom als één van de enige tandpasta's ter wereld uit 100% gebitsvriendelijke ingrediënten!

Totale aanpak tegen tandvleesproblemen
1. Poets je tanden met PerioTherapy Toothpaste.
2. Stook en floss je tanden met de AE Flosskit of de producten van Dentek
3. Vul vervolgens het bitje voor een kwart met PerioTherapy tandpasta en laat het 5 - 10 minuten inwerken.
4. Spoel nu je mond met PerioTherapy mondspoeling. (Liever niet met water)
5. Masseer je tandvlees met de GUM massager van Dentek.
6. Kauw overdag zoveel mogelijk op Kaux xylitol kauwgom en poets je tong met een Orabrush en enzymatische gel.
7. Gebruik ééns per week een mondspiegeltje en bekijk waar zich tandsteen bevindt. Met de kunststof scaler van Dentek kun je op een veilige manier tandsteen verwijderen.


Productinformatie:
- Sodium chlorite (oxygene) bestrijdt bacteriën en slechte adem
- Zink ; antibacterieel en herstellend
- Q10 geeft beschadigde cellen nieuwe energie zodat het snel geneest.
- Pyrofosfaat voorkomt dat plak en tandsteen zich kunnen hechten aan de tanden
- Aloë vera; stopt het bloeden en werkt verzachtend voor beschadigd tandvlees
- Tea tree olie; Antibacterieel en herstellend.

Overige bestanddelen
Sorbitol, hydrated silica, water, plantaardige glycerine, xylitol, sodium lauroyl sarcosinate, carrageenan, sodium fluoride, pepermuntolie, natural flavor en sodium benzoate

Klinisch bewezen formule
Natuurlijke mintsmaak
Alcohol vrij
"No messy mixing"
Geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen
Veilig voor diabetici
500 ml
Ook tegen gevoelige tanden en geïrriteerde mondweefsels

Wanneer tandvleesproblemen niet overgaan, bezoek dan een tandarts.

Buiten bereik van kinderen houden, in verband met fluoride
Dit product is verzegeld


Reviews (4)
rating 5 (4.3 / 4 Reviews)

Ad Kar (13-06-2018) rating 2 Helaas konden ze bij mij niet voldoen aan : voor 1900 besteld volgende dag in huis. In werkelijkheid heeft dit 3 werkdagen geduur met tussenkomet van het weekend. Jammer van de service, qua product moet ik het nog uitproberen.

Reactie klantenservice. Bedankt voor uw bericht. Vervelend dat het zo lang heeft geduurd. In enkele gevallen maken we mee dat er niet op tijd geleverd kan worden. Dit heeft veelal te maken met het feit dat wij ook afhankelijk zijn van de bezorgers van Postnl, DPD en DHL. Bij een eventuele volgende bestelling willen we u tegemoet komen en een extra product bijvoegen. Ik heb dit als aantekening in uw account staan. Hartelijke groet, Peter.

Julien (31-10-2016) rating 5 Hey, is deze tandpasta ook goed voor alledaags gebruik? Ook goed vr de (liefst witte) kleur van de tanden? Ik krijg namelijk heel snel aanslag op mijn tanden... Verwijdert het ook vlekken? Thx

Rebekka Broumels (21-09-2016) rating 5 Hoi ik zag dat de periotherapy tandpasta niet meer leverbaar is. Waarom is dit en komt het nog terug? Graag meer info

Reactie: Dag Rebekka, de tandpasta is inmiddels weer leverbaar.

Yvon (27-05-2015) rating 5 Een van de betere tandpasta's die ik heb geprobeerd. Heeft een zachte smaak en is niet bijtend. Tandvlees werd in enkele dagen weer mooi roze en de zwelling verdween.

Reactie PerioTherapy
Hi Yvon, dank voor je positieve feedback!

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over