Top

Veel gestelde vragen

Waarom is PerioTherapy beter voor het behoud en herstel van tandvlees dan de meeste andere producten?
De meeste spoelmiddelen tegen ontstoken tandvlees hebben haar formule gebaseerd op verouderde theorieën, waarbij stoffen zoals chloorhexidine, alcohol, CPC en peroxide voor bijwerkingen kunnen zorgen. PerioTherapy daarentegen, bevat alléén mondvriendelijke ingrediënten zoals aloë vera, tea tree olie, zink, Q10, en actief zuurstof. De Periotherapy bestanddelen hebben géén agressieve bijwerkingen, maar bevatten tegelijkertijd wél dezelfde antibacteriële kracht zoals bijvoorbeeld chloorhexidine, alcohol, triclosan, CPC en peroxide. Dit verschil is precies wat de producten van PerioTherapy zo uniek maakt. 


Waarvoor kan de producten van PerioTherapy nog meer gebruiken?
De producten van PerioTherapy werken ook perfect tegen gevoelige tanden, aften, mondzweren en slechte adem. De gepatenteerde, krachtige zuurstofmoleculen van Periotherapy hebben wetenschappelijk bewezen de anäerobe bacterie te vernietigen. Anaerobe bacteriën zijn verantwoordelijk voor zo goed als alle gebitsproblemen. Omdat de producten geen bijwerkingen hebben kun je PerioTherapy dus vooral gebruiken bij ontstoken tandvlees, maar ook als je gewoon alléén de állerbeste behandeling voor je mond wilt nastreven.

 
Welke bestanddelen in PerioTherapy mondwater zorgen ervoor dat tandvlees geneest en bacteriën worden uitgeschakeld?
 
✓Actief zuurstof
Anaerobe bacteriën, die verantwoordelijk zijn voor geïrriteerd tandvlees, kunnen niet voortbestaan in een speekselrijke omgeving met veel zuurstof. Door te spoelen met PerioTherapy komt er als het ware een 'zuurstofexplosie' vrij in de mond, waardoor anäerobe bacteriën direct afsterven. Active oxygen verstoort de bacteriële samenwerking en neutraliseert stinkende zwavelverbindingen 
✓Aloë vera
Aloë vera wordt al duizenden jaren gebruikt voor het stoppen van bloedingen en onder andere ingezet als geneesmiddel. Aloë vera heeft dus ook een helende, verzachtende en genezende werking op tandweefsels.
✓Tea tree olie
Tea tree olie is een zeer krachtig antibacterieel middel, maar is niet schadelijk voor je gebit of weefsels. Het heeft dezelfde antiseptische werking als chloorhexidine en werkt soms sterker dan antibiotica. Tea tree olie kan ook het bloeden stoppen.
✓Zink Gluconaat
Ook Zink heeft een sterke antibacteriële werking. Het elimineert stinkende mondgeur. Maakt het gif dat zich bevindt in volatiele zwavelverbindingen onschadelijk. Het brandt niet en voelt mild aan. Verbetert daarnaast je smaakvermogen en wordt veel toegepast in medicijnen tegen verkoudheid. 
✓Q10
Q10 geeft tandvlees extra energie, waardoor het weefsel sneller herstelt.  
✓Xylitol
werkt tegen tandbederf en bestrijdt bacteriën die verantwoordelijk zijn voor tandbederf 
✓Carrageenan
Carrageenan heeft een verzachtende en kalmerende werking


Wat is er zo bijzonder aan PerioTherapy tandpasta ten opzichte van andere tandpasta's? 
Bijna alle commerciële tandpasta's bevatten schurende en irriterende ingrediënten zoals sodium lauryl sulfaat, alcohol, menthol en carboxymethylcellulose. Fabrikanten gebruiken dit voor een schuimend effect. Maar pas op. Sodium lauryl sulfaat kan vanwege haar agressieve werking juist aften, ontstoken tandvlees en mondzweren veroorzaken. Ook alcohol en menthol verdrogen de mond, waardoor bacteriën ongestoord het tandvlees kunnen irriteren. PerioTherapy bestaat daarom als één van de enige tandpasta's ter wereld uit 100% gebitsvriendelijke ingrediënten!


Aanvullende informatie?
- Klinisch bewezen formule
- Natuurlijke mintsmaak
- Alcohol vrij
- "No messy mixing"
- Geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen
- Veilig voor diabetici
- Niet getest op dieren
- KSA kosher
Buiten bereik van kinderen houden
- Dit product is tijdens de productie verzegeldPerioTherapy Kit
Nieuw 8% Korting

PerioTherapy Kit

€ 30,00 € 27,50
PerioTherapy Mondwater
Nieuw

PerioTherapy Mondwater

€ 15,00